Harley Owners Group® H.O.G.®

Du elsker å kjøre, og når du ikke kjører griper du deg stadig i å tenke på det. Det er ikke noe i veien med å ha en slik mild form for besettelse når du eier en Harley-Davidson motorsykkel.

Velkommen til et liv som H.O.G. medlem – som eier av en Harley-Davidson – på søken etter opplevelser, som elsker å kjenne vinden i ansiktet, friheten og følelsen av å leve.

Å være H.O.G. medlem gjør det mulig å dele denne lidenskapen med andre entusiaster over hele verden. Å kjøre sammen, utveksle erfaringer både når det gjelder den unike sykkelen og samtidig være med på treff og arrangementer sammen med likesinnede. Når du kjører Harley-Davidson og er H.O.G. medlem er det enkelt å knytte kontakter med entusiaster fra mange forskjellige nasjoner.

Harley Owners Group er direkte tilknyttet Harley-Davidson Motor Company og verdens største fabrikksponsede
motorsykkelorganisasjon med over 1 million medlemmer på verdensbasis.

H.O.G. er politisk nøytral og har ingen bindinger eller assosiasjoner mot kriminelle motorsykkelmiljøer. Vår virksomhet er familieorientert, non-profit og basert på aktiviteter rundt motorsykkelentusiasmen under mottoet "Ride and Have Fun!".

Når man er medlem i H.O.G. Internasjonalt kan man melde seg inn i et lokalt chapter. Det er 8 HOG-chaptere i Norge, knyttet til hver sin H-D forhandler. Du finner link til samtlige chapter fra menyvalget "Chaptere i Norge" på denne siden.

Hva innebærer det å være "aktiv" H.O.G.-medlem? Det er fullstendig opp til deg. En av fordelene med å være med i H.O.G. er at det er enkelt å tilpasse medlemskapet etter eget ønske. For noen er det nok å lese HOG-magasinet av og til, og å bære H.O.G.-merket med stolthet. For andre går det nesten ikke en dag uten at de planlegger chapter-møter, organiserer rallyer, sorterer turbilder,
tar småturer med andre medlemmer eller reiser på langtur.

Uansett om du liker å være en del av gjengen eller om du er en ensom ulv så kan du skreddersy H.O.G.-engasjementet ditt etter din egen personlighet.

Chapters

Harley-Davidson forhandlere over hele verden sponser lokale H.O.G. Chaptere. For å bli medlem i ett lokalt chapter kreves det at du er medlem av H.O.G. International. De lokale chapterene setter deg i kontakt med det lokale Harley miljøet, og tilbyr deg egne arrangementer og tilstelninger. Finn ditt lokale chapter på menyvalget "Chaptere i Norge" på denne siden.

Aktiviteter/arrangementer

Det gjennomføres årlige nasjonale H.O.G.– treff i mange land. "European Posse Rides» er organiserte turer rundt i
Europa for H.O.G. medlemmer. Likeså er det mange andre arrangement i H.O.G – regi.

Veldedighet

H.O.G. har i mange år støttet veldedige formål, spesielt MDA (Muscular Dystrophy Association – Foreningen for Muskelsyke). I Norge har H.O.G. Chapterene gitt overskudd fra diverse arrangementer som lotterier og auksjoner.